Badkonijn ontwerp & legomiddag

Op 25 februari organiseren we twee activiteiten tegelijkertijd: een ontwerpworkshop voor het badkonijn en een legomiddag!

Ontwerpworkshop Badkonijn

Voor het nieuwe jasje van het Badkonijn, die deze zomer weer in het Vroesenpark drijft, zijn wij op zoek naar jonge kunstenaars!!! Op zaterdagmiddag 25 februari organiseren we een samen met de kunstenaars van Studio Maky een ontwerpworkshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hier leer jij waar je inspiratie vandaan haalt en allerlei tekenpatronen voor je ontwerp

Na afloop van de workshop ga je zelfstandig aan de slag met je eigen ontwerp voor het Badkonijn.

De ontwerpers van Studio Maky kiezen uit de inzendingen één of meerdere ontwerpen voor het design van dit jaar. Hoe gaaf zou het zijn als jouw ontwerp werkelijkheid wordt en deze zomer ook echt in het Vroesenpark te bewonderen is.

Datum en tijdstip: Donderdag 25 februari van 13.30 tot 15.30
Locatie: volgt nog
Voor wie: Kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Legomiddag!

Op zaterdagmiddag 25 februari organiseert YMCA Blijdorp een legomiddag. De kinderen van de wijk kunnen zich hier helemaal uitleven met 40 kg LEGO. Met z’n alle maken ze de mooiste en meest fantasierijke bouwkunsten. De middag is van 13.00 tot 15.00 en/of van 15.30 tot 17.00 in de Prinsekerk, en is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Wil jij een gebouw ontwerpen, een auto of een brug? Geef je dan op voor de legomiddag!

Aanmelden kan hier !

Scroll naar boven