Ontwerpworkshop Badkonijn

Voor het nieuwe jasje van het Badkonijn, die deze zomer weer in het Vroesenpark drijft, zijn wij op zoek naar jonge kunstenaars!!!

Op donderdagmiddag 11 februari organiseren we een online ontwerpworkshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hier leer jij waar je inspiratie vandaan haalt en allerlei tekenpatronen voor je ontwerp

Na afloop van de workshop ga je zelfstandig aan de slag met je eigen ontwerp voor het Badkonijn. Dit ontwerp maak je op deze kleurplaat en lever je daarna in via onze website.

De ontwerpers van Studio Maky kiezen uit de inzendingen één of meerdere ontwerpen voor het design van dit jaar. Hoe gaaf zou het zijn als jouw ontwerp werkelijkheid wordt en deze zomer ook echt in het Vroesenpark te bewonderen is.

Datum en tijdstip: Donderdag 11 februari van 16.00 tot 17.00
Locatie: Vanuit je huiskamer, via Zoom!
Voor wie: Kinderen tussen de 6 en 12 jaar.


Klik hier om aan te meldenGa naar de kleurplaat van het Badkonijn

Schilderen
Het Badkonijn moet natuurlijk ook geschilderd worden. Een aantal kinderen die een ontwerp hebben ingeleverd mogen hierbij helpen. Het beschilderen zal plaatsvinden in maart, hiervoor zijn we nog op zoek naar een geschikt moment en we moeten daarnaast rekening houden met de Coronamaatregelen. Als je interesse hebt om hierbij te helpen kan je dit aangeven op het inschrijfformulier van de workshop.

Scroll naar boven