Algemene voorwaarden

Algemene mededelingen en voorwaarden activiteiten YMCA Blijdorp:

  1. Aanmelding voor een activiteit geschiedt door opgave via het online reserveringssysteem op onze website: blijdorp.ymca.nl of via de e-mail [email protected].
    1. De betaling kan online gedaan worden, direct na het reserveren, op de website: blijdorp.ymca.nl via iDeal.
    2. De betaling kan door overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL41RABO0375229752 tav. YMCA Nederland, ovv. Aanmelding YMCA Blijdorp + naam.
    3. In vooraf overleg is het mogelijk om contant bij de activiteit ter plaatsen te betalen.

LET OP: De aanmelding voor de activiteit is pas definitief wanneer, na het online reserveren en betalen via iDeal, een bevestigingsmail is ontvangen. Bij betalingen via de giro is de aanmelding pas definitief zodra u hier per mail een bevestiging heeft gekregen. Wanneer u een contante betaling aan de deur wilt doen dient dit door ons per mail bevestigd te zijn.

2. De vermelde prijzen zijn inclusief:
De activiteit;
Eten/drinken tijdens activiteit

3. Het annuleren van een activiteit dient per e-mail bevestigd te worden. De datum waarop het bericht binnen is gekomen geldt als meldingsdatum van de annulering.

Na overlegging van een bewijs van overmacht (bijv. doktersverklaring) wordt het gehele betaalde bedrag terugbetaald na beoordeling door YMCA Nederland. Indien dit niet het geval is gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  1. Tot de 14de dag voor aanvang van de activiteit: 25% van de activiteitenbijdrage;
  2. Vanaf de 14de dag tot de 7de dag voor aanvang van de activiteit: 50% van de activiteitenbijdrage;
  3. Vanaf de 7de dag tot de dag van aanvang: 75% van activiteitenbijdrage.

4. Indien een activiteit geen doorgang kan vinden – zulks ter beoordeling van YMCA Nederland – wordt u hiervan tenminste 3 werkdagen van tevoren op de hoogte gesteld. Deze periode kan korter zijn door onvoorziene omstandigheden zoals maatregelen afgekondigd door de Overheid. In beide gevallen zullen alle reeds door ons ontvangen betalingen aan u worden gerestitueerd. Op verdere aanspraken kan de inschrijver geen rechten doen gelden.

5. Tijdens de activiteiten worden foto’s van de deelnemers gemaakt. Deze kan YMCA Nederland gebruiken voor promotiedoeleinde. Indien u bezwaar heeft kunt u dit vooraf aangeven op het inschrijfformulier of een voorafgaand aan de activiteit een e-mail sturen naar [email protected].

Scroll naar boven