YMCA Blijdorp is op zoek naar leiding voor onze Zomer 3-daagse. Dit dagprogramma is op 17, 18 en 19 augustus in de zomervakantie voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Kinderen kunnen meedoen met allerlei spellen en workshops.

Zo hebben we een kookworkshop, knutselmiddag, gaan we leren hoe je vuur kan maken, broodjes bakken, spelen we boogschiet battle, gaan we huttenbouwen, een insectenhotel maken en nog veel meer.

Wat kun je doen?
Als vrijwilliger help je bij het organiseren en begeleiden van deze Zomer 3-daagse. Met elkaar organiseer je de activiteit, zorg je dat alles goed verloopt en de kinderen de tijd van hun leven hebben. Tussen de middag verzorgen we een lunch, ook is er hulp gevraagd in de keuken.

Wie ben je?
Je bent enthousiast, ondernemend en werkt graag met mensen samen. Iedereen mag met ons meedoen, we hebben een vrij jong leidingteam. Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die alle drie de dagen kunnen helpen.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en een nieuwe ervaring op te doen. Je leert omgaan met kinderen en hoe je een activiteit kunt organiseren. Wij begeleiden je hierin zo goed mogelijk ook mag je deelnemen aan cursussen van YMCA. Denk hierbij aan een training groepsdynamica, omgaan met moeilijk gedrag, etc.

Meedoen?
Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht op [email protected]

Aanmelden vrijwilliger Zomer 3-daagse