Nazomerfestival

Deze zomer is er van alles te beleven! Tijdens het eerste weekend van september organiseren wij het Nazomerfestival vol dolle activiteiten! Wij staan de hele dag voor jullie klaar met leuke en actieve spellen en activiteiten. Deze dag wordt begeleid door vrijwilligers die ervaren zijn met het werken met kinderen.

Wat gaan we doen?

We gaan deze zaterdag lasergamen, er is een graffitiworkshop en we maken een toffe speurtocht door de wijk. Kom je ook?

De dag is verdeeld in twee blokken: het eerste blok duurt van 11 tot 13 uur, het tweede blok duurt van 14 tot 16 uur. Daartussenin is er een tijd voor een uurtje pauze. Wij regelen een lekkere en gezonde lunch, maar kinderen mogen ook naar huis om te eten.

Programma 
11.00 – 13.00 Lasergamen en Fotospeurtocht door de wijk
13.00 – 14.00 Gezellige lunch en korte spelletjes

14.00 – 16.00 Graffitiworkshop Coronamaatregelen
IVM het Coronavirus vragen wij iedereen vooraf aan te melden. Wij houden rekening met de 1,5 meter afstand in onze activiteiten. Ouders mogen blijven kijken, maar dan wel op een afstand.

Data en tijdstip: zaterdag 5 september 
Leeftijd: van +/- 8 t/m 12 jaar
Locatie: Park Statenweg

Kosten: €8,- voor de hele dag (inclusief lunch), of €5 voor 1 dagdeel. Na aanmelding ontvang je een Tikkie waarmee je het
bedrag naar ons kunt overmaken.

De inschrijving voor het nazomerfestival van 5 september is gesloten. Wil je op de reservelijst van deelnemers geplaatst worden? Dat kan! Stuur in dat geval een mailtje naar [email protected]

Scroll naar boven