Quarantaine vermaak

Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook in Coronatijd met elkaar in contact kunnen blijven en plezier kunnen maken. Daarom hebben we verschillende online en offline activiteiten waarmee kunnen zich ook nu kunnen blijven vermaken.

Doeboekje

De YMCA zet zich in voor ontspanning, vermaak en plezier van kinderen. Dit kan nu helaas niet op locatie, dus bieden we je graag dit Doeboekje aan om thuis mee aan de slag te gaan. Hierin staan allemaal leuke opdrachten, spelletjes, knutsels en recepten. Klik hier voor meer info.

Online Challenges

Iedere week dagen wij kinderen uit mee te doen met onze online challenges. Op deze manier kunnen zij ook in Coronatijd hun talenten blijven ontdekken en nieuwe vaardigheden aanleren. De challenges worden bedacht door onze stagiaires en vrijwilligers. Zij maken een filmpje met uitleg en deze wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 rondgestuurd! Kijk hier voor meer info. 

Online Games

Samen spelen en plezier maken met leeftijdsgenootjes. Ook in Coronatijd is dit ontzettend belangrijk voor kinderen. Daarom organiseert YMCA iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 een Online Spelsessie voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar. Dit is een LIVE bijeenkomst die wordt geleidt door onze vrijwilligers en waarbij kinderen worden uitgedaagd op hun creativiteit en vindingrijkheid. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Scroll naar boven