Online Challenges

3 X per week dagen wij kinderen uit mee te doen met onze online challenges. Op deze manier kunnen zij ook in Coronatijd hun talenten blijven ontdekken en nieuwe vaardigheden aanleren. De challenges worden bedacht door onze stagiaires en vrijwilligers. Zij maken een filmpje met uitleg en deze wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 rondgestuurd.

Hoe zien de challenges eruit?

De challenges zijn voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De ene challenge is iets moeilijker dan de andere, per challenge geven we aan een adviesleeftijd aan. De challenges zijn erg divers, de ene keer een fysieke of creatieve uitdaging de andere keer vooral grappig. We dagen kinderen uit om hier zelf zo creatief mogelijk mee om te gaan. De challenges die we tot nu toe hebben gehad zijn als volgt:

  • Bouw het grootste kaartenhuis
  • Maak je eigen stopmotion-filmpje
  • Trek zo veel mogelijk t-shirts aan.
  • Maak je eigen muziekinstrument.
  • Hoe vaak kan jij touwtje springen in één minuut.
  • Bouw een eigen kussentoren.

Een aantal van de instructiefilmpjes vind je helemaal onderaan deze pagina.

Wil je meedoen met de challenges?
Onze challenges zijn te bekijken op Facebook en Instagram. Het is ook mogelijk om ze per mail toegestuurd te krijgen, vul dan onderstaand formulier in. Maak een foto of filmpje van hetgeen dat je hebt gedaan of hebt gemaakt en deel het met ons. Dit kan via Instagram #YMCoronA of de mail [email protected]. Maak kans op prijzen zoals; de stoerste bouwer of de grootste creatieveling.

[ninja_form id=’6′]

Scroll naar boven