Komende activiteiten

25 februari: Badkonijn & legomiddag!

Over ons

YMCA Blijdorp is een vrijwilligersorganisatie die de leukste activiteiten organiseert voor jeugd. Onze activiteiten staan in het teken van leren samenwerken, respect voor elkaar, talenten ontwikkelen en plezier maken.

Onze activiteiten

Wij richten ons op de thema’s: natuur, techniek en buitenspelen. Denk aan een GPS tocht door de wijk, vogelhuisjes timmeren en een buitenspeelavond in het park.

Vrijwilliger worden

Jij kan met ons meedoen! Organiseer en begeleid jeugdactiviteiten, help mee met promotie en administratief werk en er is nog veel meer mogelijk...

Meer YMCA

De YMCA Blijdorp is een plaatselijke afdeling van de landelijke en wereldwijde organisatie YMCA. Onze organisatie is actief in 119 landen en heeft een bereik van 58 miljoen mensen.

Foto-impressie

Laatste Nieuws

Bekijk hier de laatste berichten van YMCA Blijdorp.

Kerstknutselen

Het is bijna Kerstmis en dus ook weer tijd voor Kerstknutselen!

Woensdag 15 december zullen wij met zijn allen leuke knutselwerkjes gaan maken waarin het Kerstfeest centraal staat. Vind jij het ook leuk om te knutselen dan hopen wij jou ook te zien op woensdagavond.

Vraag je vrienden, vriendinnen, of broertjes en zusjes ook mee. Zo kunnen we er met zijn allen een gezellige knutselavond van maken. 

Tijd: 18:30 tot 20:30 uur. 
Leeftijd: 6 t/m 10 jaar 
Locatie: Kanaalweg 90, Scouting Brownseagroep 66
Kosten: € 3.50