Bonbonworkshop

Hier ga je wel 4 of 5 verschillende bonbons maken. Je leert hier hoe je deze maakt en mag alles zelf doen!

Na afloop mag je de bonbons mee naar huis nemen. Hiervoor heb je natuurlijk een leuk doosje nodig, ook dit ga je zelf maken! Je leert een doosje vouwen en deze mag je ook versieren. De bonbons neem je dan lekker mee om zelf op te eten of te delen met iemand die je lief vindt.

Datum en tijdstip: zaterdag 19 juni van 13.00 tot 15.00
Leeftijd: van 8 t/m 13 jaar
Locatie: Prinsekerk, Schepenstraat 69
Kosten: €10,- per kind. Na aanmelding ontvang je een Tikkie waarmee je het bedrag naar ons kunt overmaken.

IVM de Coronamaatregelen proberen we de aanwezigheid van volwassene te beperken. We willen vragen aan ouders om hun kind bij de deur af te geven. We vragen de kinderen bij binnenkomst hun handen te desinfecteren.

Aanmelden
Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar bij deze workshop. Er zijn nog een paar laatste plekjes vrij. Aanmelding is pas definitief nadat je na aanmelding per mail een bevestiging hebt gehad. 

Over de docent

Mijn naam is Xenia Wever. Ik ben al 8 jaar actief bij de vereniging YMCA, gezinspedagoog, pedagogisch medewerker en juf in spé. Sinds kort organiseer ik activiteiten zoals bonbonworkshops op kinderfeestjes en andere gelegenheden. Tijdens de bonbonworkshop krijgt elk kind veel aandacht en begeleiding op maat. Ook vind ik gezelligheid erg belangrijk. Ik heb er zin in!

Scroll naar boven