Op 9, 10 en 11 augustus organiseren wij de Zomer 3-daagse! Een dagprogramma van 10.00 tot 16.00 vol met gave activiteiten voor jou en je vrienden. Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten, zoals een potje pionnenroof, een percussieworkshop, verschillende sporten en creatieve activiteiten. Tussen de middag zorgen wij voor een lekkere lunch.

Programma onder voorbehoud:

Dinsdag 9 augustus: Renspellen zoals pionnenroof en het Zweeds renspel en een natuur- en techniekmiddag met het maken van een raket en een vogelhuisje van afval.

Woensdag 10 augustus: Creaochtend met het maken van een eigen bellenblaas, LEGO’en en origami vouwen.  In de middag een workshop middag met verschillende sporten en een percussieworkshop .

Donderdag 11 augustus: Spelochtend met oa. lasergamen in de middag en een outdoormiddag met katapult maken en broodjes bakken. 

Data en tijdstip: 9, 10 en 11 augustus van 10.00 tot 16.00 (incl. lunch)
Leeftijd: van 6 t/m 12 jaar
Locatie: Scouting Brownseagroep ’66, Kanaalweg 90
Kosten: €10,- per dag of €25,- voor 3 dagen.

Aanmelden: ga naar onderstaande button

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met ons mee kan doen, ook als er thuis te weinig geld is. Indien dit het geval is kunt u gebruik maken van ons Jeugdfonds. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; [email protected]