Online workshops

In februari organiseren we iedere dinsdagavond en leuke en creatieve online workshop voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Denk aan origami vouwen, tekenen en koken. Je kan hier aan meedoen vanuit je huiskamer!

YMCA nu ook actief in Blijdorp

YMCA nu ook actief in Blijdorp

Een groep enthousiaste vrijwilligers wil een nieuwe vereniging starten in de wijk Blijdorp in Rotterdam. We gaan ons richten op activiteiten die in het teken staan van techniek, buitenspelen en natuur. Denk aan het maken van een vogelhuisje, een gps tocht door de wijk en een natuurstruintocht.

Om met deze activiteiten van start te kunnen gaan zijn wij eerst op zoek naar vrijwilligers die jeugdactiviteiten willen organiseren en begeleiden, willen meewerken aan onze promotie, of iets heel anders voor ons willen betekenen. Meedoen kan al vanaf een paar uurtjes per maand!

Wil jij iets voor ons betekenen of ben je geinteresseerd in onze plannen? Neem dan contact op via blijdorp@ymca.nl.

Rosanne Verhoeven

Reacties zijn gesloten.