Outdoormiddag

Hou jij ook zo van outdoor activiteiten? Zoals vuur maken of broodjes bakken. Kom dan 16 mei naar de outdoormiddag. Meld je snel aan!

YMCA nu ook actief in Blijdorp

YMCA nu ook actief in Blijdorp

Een groep enthousiaste vrijwilligers wil een nieuwe vereniging starten in de wijk Blijdorp in Rotterdam. We gaan ons richten op activiteiten die in het teken staan van techniek, buitenspelen en natuur. Denk aan het maken van een vogelhuisje, een gps tocht door de wijk en een natuurstruintocht.

Om met deze activiteiten van start te kunnen gaan zijn wij eerst op zoek naar vrijwilligers die jeugdactiviteiten willen organiseren en begeleiden, willen meewerken aan onze promotie, of iets heel anders voor ons willen betekenen. Meedoen kan al vanaf een paar uurtjes per maand!

Wil jij iets voor ons betekenen of ben je geinteresseerd in onze plannen? Neem dan contact op via [email protected]

Rosanne Verhoeven

Reacties zijn gesloten.