YMCA Blijdorp gaat van start

Woensdag 3 juli organiseerde de jeugdvereniging YMCA zijn eerste activiteit in de wijk Blijdorp. Ouders en kinderen hebben hier kennis kunnen maken met de vereniging en de vrijwilligers tijdens de Spring- en speelmiddag op het speelveld bij de Noorderhavenkade.

De hele middag is het druk geweest en er was veel enthousiasme vanuit de wijk. Voor de kinderen was er een springkussen, konden zich laten schminken en er waren verschillende spellen zoals een potje mega-jenga.

De vrijwilligersorganisatie gaat komende periode nog meer jeugdactiviteiten organiseren. Deze staan in het teken van buitenspelen, natuur en techniek. Via de website https://blijdorp.ymca.nl en de Facebookpagina blijf je op de hoogte van komende activiteiten en kan je meer informatie vinden over het vrijwilligerswerk. Dit initiatief wordt ondersteund door wijkraad Blijdorp.

Scroll naar boven